Litt håndsøm

 

Jeg tør egentlig ikke tenke på hvor lenge det er siden jeg begynte på dette prosjektet. Flere år iallefall. Jeg så de samme diamantene hos Marita, og fordi jeg trengte noe å ha i hendene da, så startet jeg opp. I fjor vinter fant jeg ut at jeg skulle starte å sy sammen stjernene med det lyse stoffet. Den gang hadde jeg en plan for hvordan jeg skulle sysamen,……..men den husker jeg ikke lenger. Dette blir til underveis. Nå har jeg tenkt å sy litt på stjernene igjen, så en oppdatering på framdriften følger….til påske kanksje?

  

Selve stjernen er sydd sammen med stoff over papir. Så syes hver enkelt bit sammen med små usynlige sting, og tilslut fjernes pappen igjen. Selve teknikken kalles Engelsk håndsøm. En fin forklaring finnes hos Quilteposten.

Reklame

Stikkord:

2 kommentar to “Litt håndsøm”

  1. Marita Says:

    Jah, og der klarte du å ikke bare pirke, men skikkelig dytte, i min dårlige samvittighet også. En UFO gått over i de evige glemmemarker *lol*

    Bare-Mona har sydd sine fast på stoff og lagd pute. Kjemepsøtt!!
    http://www.baremonas.blogspot.com/

  2. toja Says:

    Det blir nydelig! Går med planer om noe håndsøm av restene mine jeg også, men foreløpig er det bare planer. Ønsker deg ei fin uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: