Gamle «skatter» i syskuffen.

Jeg har i alle år gått nøye over klær som skal kastes. Det kunne jo hende at noe kunne brukes omigjen. Jeg pleier å gi brukbare klær til Fretex, og noen ganger kan det være vanskelig å la være å klippe istykker et brukbart plagg, bare fordi jeg vil ha en bit av det. Jeg samler på glidelåser, knapper, merkelapper, flotte lommer og sikkert andre ting også. Det kan jo hende det kan resirkuleres og komme til nytte igjen. Men jeg har også innsett at det får jo være måte på hvor mange lyse skjortknapper jeg kommer til å bruke omigjen, de behøver jeg ikke klippe av. Da jeg her omdagen kom over noe av deg jeg har liggende, så måtte jeg smile litt. Jeg har nemlig tatt vare på hemper til å feste strømper med, sånne som var i bruk før strømpebuksens tid. Jeg kan ikke helt tenke meg at jeg får bruk for dem, men kastes….nei det skal de ikke. Hemper fra ungenes selebukser er jo også kjekt å ha!

Blonder og mellomverk har jeg også. Sånt som jeg har klippet av duker etc som ikke kan brukes. De kan sikkert brukes til ……… noe!

Glidelåshaugen blir jeg jo rent nostalgisk av, for der kjenner jeg igjen det
ene plagget etter det andre fra ungene var små. Det er nemlig litt tiltak og starte med å sprette av stoffet når jeg trenger en glidelås. Så ofte tar jeg en ny, for det går litt raskere……..

Men uansett, så er alt dette kjekt å ha, og kommer helt sikkert til nytte en vakker dag. Og om ikke annet så blir sikkert ungene mine henrykt over å få arve sånne skatter……. trur eg!

Reklame

Stikkord:

6 kommentar to “Gamle «skatter» i syskuffen.”

 1. Lillesnuppa Says:

  I kveld har jeg vært på et hyggelig besøk her inne hos deg. Utrolig mye fint du lager. Inspirerende lappesøm i friske farger, liker det jeg! Artig å se hva du har tatt vare på av ting og tang. Kjenner igjen mye der ja ;)Ønsker deg ei god helg.

 2. lises Says:

  Gjenbruk er bra – og å tenke på det må da også telle for noe..!

 3. Yvonne Says:

  Jeg er litt misunnelig på dine blonder og mellomverk – der kan jeg ikke matche deg. Det er mange fine vesker der hvor blonder og mellomverk er brukt til å pynt. Kathrines Quiltestue har bla et kurs hvor man skal lage en slik veske. Lykke til – og jeg synes det er helt lov å ha ting uten å bruke de også!!!!

 4. hagegaala Says:

  synes jeg kjenner igjen noen av blondene ja. Ellers så var de stroppene fine i barnesengen til å holde babyposen/pyjamas-posen på plass. En stropp på hver side og en bred strikk under madrassen. 😉

 5. lappesola Says:

  Du er ikke den eneste som samler på alle mulige brukbare sysaker. Det ikke sjelden at jeg ringer til mamma og spør etter en turkis glidelås eller rosa knapper eller noe annet som jeg plutselig trenger. Så ligger det i postkassen min to dager senere! Genialt!

 6. Thinkerbell Says:

  Så godt å se at det finnes flere samlere rundtomkring 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: