Jeg holder på å sy en duk

Jeg abonnerer på Quiltemagasinet. Det er som julekveld i stua hver gang det kommer. Noen ganger klarer jeg faktisk å la være å hive meg over det med en gang, og heller vente til jeg kan krype sammen i godstolen med en varm kopp te og bare drømme meg bort i alle fargene og mønstrene. Veldig ofte så finner jeg også noe jeg har lyst til å prøve å sy, men som regel så blir ikke det noe av der og da. Men jeg har også stor glede av å ta fram gamle blader og titte igjennom disse, når jeg har litt idètørke. Da hender det at jeg syr noe jeg tenkte på tidligere. Veldig ofte gir det meg idèer til helt andre ting også. Jeg liker sjelden å kopiere, det blir som regel min egen vri på ting.

I denne utgaven av QM (01-08) stod det mønster på en brikke med en artig blokk. Den falt jeg for med en gang. Da jeg i tillegg fikk se den samme blokka brukt som duk i en annen blogg, så falt ting på plass i hodet mitt. Nå er jeg i gang. Og min blokk ser sånn ut.

Reklame

Stikkord:

4 kommentar to “Jeg holder på å sy en duk”

 1. Marita Says:

  Jeg vil sy også. Tenkte å bruke den blokken, dvs. fire av dem som midtfelt på en større, firkantet duk… det kunne vel vært noe…?
  Lekre farger du har brukt!

 2. AnneH Says:

  Takk. Jeg skal ha fire blokker etterhverandre, den femte blir kanskje en pute. Fortsettelse følger 😉

 3. annemariesquilt Says:

  Hei flott blokk og veldig morsom måte å sy på. Jeg var hos Linda i Lindas hus og hage og vi sydde denne blokken. Kanskje det er der du har fått ideen. Flott å få inspirasjon fra andre bloggere , det trenger vi av og til når all lyst stopper opp….

 4. AnneH Says:

  Ja, det stemmer nok, at det var hos Lindas hus og hage. Takk skal du ha.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: