En handleveske til

Det er litt sytørke her omdagen. Tiden går naturlig nok mest med til å klargjøre båten for 2008-sesongen. Men en kveld fikk jeg sydd et handlenett til. Det ble ikke noe bruk av restestoff denne gangen, desverre, men jeg falt for dette Ikea-stoffet med sine friske farger. Nå må jeg nesten komme meg ut å handle litt med en gang…

Reklame

Stikkord:

7 kommentar to “En handleveske til”

 1. Marita Says:

  Spreeeeekt! Gladfarger må man ha om sommeren!

 2. Hege Says:

  Flotte vårbilder,her er nok ikke våren kommet riktig så langt,men da er jo verden som den skal være:)Kult handle nett.Ha en fin helg

 3. Hanne Says:

  Hei du. Den vesken ble flott! Og båten og spirene… 🙂 Tenkte jeg skulle gi deg et tips om tulipanskremsel. Keiserkroner! De lukter så vondt at de holder rådyr, jordrotter m.m. borte. Keiserkronene holder seg helt til tulipanene blomstrer og da er jo mye gjort. Jeg har plantet innimellom tulipaner og andre liljer. Rådyrene tar heller ikke andre liljer. Ha en fin søndag. Hanne

 4. Emmeline Says:

  For noen knalle farger det var på den vesken, eller det er vel heller et nett kanskje?? Den var skikkelig frisk iallefall.
  Ser dere har en utrolig fin båt også, dette ser ut for å bli en super sommer, med deilige båtturer og strandskoene i vesken over skulderen…

  Jeg er på kveldens lille takkerunde. Har jo bestemt meg for å besøke alle som la igjen en hilsen på ettårsinnlegget mitt, og det er faktisk utrolig koselig. Massevis av fine og inspirerende blogger å besøke og din er en av dem. Må jo bare få takke for varme ord og koselig hilsen fra deg. Håper du får en fin søndagskveld og en kjekk uke:)

 5. Yvonne Says:

  Hei,

  Så flott nett. Jeg får aldri for mange nett. De har så mange forskjellige bruksområder. De enkle bruker jeg aller mest. Jeg elsker drivhuset ditt. Jeg bor i blokk, men har ganske stor balkong – og har alltid hatt lyst på et slags drivhus, men aldri funnet noe som passer helt. Utrolig god ide.

 6. chatrine Says:

  Heihei!
  Så kul veske! Stoffet var skikkelig sommerlig, det blir man glad av!!!
  Så masse du har sådd!!! Det blir nok fargerikt hos deg når alle vokser fram og begynner å blomstre:) Har sådd litt jeg også, er mest spent på om jeg får petuniaer til å vokse seg store:)
  Hærlig med båt! Mannen her i huset ønsker seg også båt, men jeg kan styre meg, mest fordi jeg syns det er så kaldt her, og spesielt ute på vannet… Da blir litt av sjarmen borte. Før så bodde jeg på østlandet i mange, mange år. Der hadde vi båt, og det var jo deilig. Der er det liksom litt annet klima for båt;)
  Her nøyer jeg meg med hagen, og levegger ute som skjermer for vinden;)
  Ønsker deg en finfin dag!
  Klem fra chatrine:)

 7. hagegaala Says:

  Takk for nettet! Jeg bruker det hver gang når jeg handler og brikken til handlevogna er der alltid. Nettet tar ingen plass i veska og fargene gjør meg glad, selv om matprisene har steget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: