Ord..

Jeg har blitt tagged av Merete. «Ta fram nærmeste bok og bla opp på side 123. Finn femte setningen og noter de tre neste setningene i bloggen. Gi oppgaven videre til 5 andre og fortell hvem du fikk den av.»

Her er  mine setninger: <Han nikket mot bikiniplakaten. «You, like You.» No, no,» protesterte jeg, smigret, må jeg innrømme.>

Dette ble veldig snodig, for boka handler absolutt ikke om pen kvinne i bikini, derimot en dødsyk kvinne. Boka jeg akkurat har lest er «Et grådig liv» av  Kristin Tosterud Holte. Den handler om en kvinnes kamp for å overleve, ved å skaffe seg en ny lever, noe hun må gjøre på en ulovlig måte. Vi følger hennes liv og tanker. Hvem har mest rett til å leve? Hvorfor skjer dette med meg?

Det var en bok som gikk greit å lese, men den var vel ikke så altfor fengende. Den fikk meg til å tenke over hvor desperate vi kan bli når vi er trengt opp i et hjørne.

Dette var mine «ord». Det kan være spennende å se hva andre kan finne i sine bøker. Pseudologos, Marita og Cathrine, tar dere denne utfordringen også?

Reklame

Stikkord:

2 kommentar to “Ord..”

  1. mereteveian Says:

    Det er så rart å se disse ordene, setningen når de er tatt ut av sin helhet: Det er ikke alltid jeg syns slike -gi det videre- er spennende, men nå som denne dukke opp her og der, må jeg si at jeg lar meg fange.

    Takk for at du tok den videre!

  2. Marita Says:

    Dagboken min får du aldri se! hehe – men jeg har en til deg i bloggen min også – ta den! *klem*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: