Allsang i regnet

Som innfødt fant jeg ut at det var på tide å få med seg en innspilling av Allsang på grensen. Det var det 13. programmet, innspilt den 13. august. Nei jeg er ikke overtroisk, men det er litt spesielt at dette var det eneste programmet det hittil har regnet under. Og ikke bare regnet, det «bøtta» ned. Så kom det litt lyn og torden også, så sikkerhetssjefen måtte fortelle folk hvilke tiltak det kunne hende de måtte sette inn. Jeg er glad det ikke er jeg som skal lage et program som skal sendes etter så kort tid.  Sol og fint vær når vi kom, så regn og torden (det regnet sidelengs), så kom sola fram under avsluttningen. Jeg hadde heldigvis med regntøy, så jeg klarte meg ganske bra. Utsikten var ikke den beste, men når  jeg ikke gidder å stå mange timer i kø for å få sitte foran scena, så tar man til takke med det man får.

13082008

Det kan ikke være lett å være tvproducent når publikum ser ut sånn som meg. Altså, i tv-sendinga, så er jeg den frossne, rødkledde damen som står i skråningen. Sikker på å bli gjenkjent…… 😉

13082008(002)

Men bare for å ha sagt det. Det var en flott ettermiddag. Artig å se hvordan de taklet det  ufyselige været. Ønsker tv-teamet lykke til, og håper på flere sendinger neste sommer.

mytji lys og mytji varme,
tru og håp det kain du få med,

Reklame

3 kommentar to “Allsang i regnet”

 1. Marita Says:

  ojda, så synd når man først har fått billetter. Jaja, været bestemmer man jo ikke over – og greit er det.

 2. Hanne Says:

  Ja, hvis det var det som gikk i dag skjønner jeg hva du mener. Du, de plantene på feriekoloni… flytta du de virkelig? helt utrolig bra 🙂 Hanne

 3. Kjersti M Says:

  Har hørt Åge selv, på Midnattsrock for 2 år siden i øsende regn. Instrumentene måtte tørkes med badehåndklær underveis og kortsluttet i ett men spilte det gjorde han :o) De som kom etter avlyste… Vi storkoste oss på konserten, jeg var sammen med min niese på 20 og noen venninner. Klissvåte dro vi på etterpåfest til en venn av meg og loffet rundt i hans joggebukser og T-skjorter. Minne for livet :O)
  Min datter har vært to ganger på Allsang på grensen i sommer. Hun likte det så godt og kom hjem med signert Espen Lind cd til sin mamma – gjett om jeg ble glad :O) :O) :O)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: