Jeg har fått en pose med epler. Og ettersom jeg allerede har eplemos i frysern (laget av svigerfar), så ble det eplekake denne gangen.
Oppskriften er som følger:
200 g sukker
200 g margarin
300 g hvetemel
1 egg
1 ts bakepulver
Smør og sukker røres hvitt, egget vispes og has i røra. Deretter blandes det tørre i. Røra klappes ut i en smurt form. Epler skjæres i biter, has i formen og drysses med kanel og sukker. Stek i 200 gr i 30 minutter.
Sett på kaffen, finn fram et koselig lesestoff og gjør deg klar til å sette deg ned i godstolen for å nyte kaken lunken. Obs, obs, fare for overspising……
Stikkord: Mat
september 11, 2008, kl. 8:25
Eplekake med krem er bare såååå digg! du frister.
september 11, 2008, kl. 10:15
vil ha, vil ha, men kanskje ikke til frokost? synd du laget den etter at du kom hjem og ikke før du kom på kaffe 🙂
Nå har jeg surfet over til bloggen of hverdagsfilosofi fra en students stådet, – jo, der hadde gode tekster! takk for tipset!
september 12, 2008, kl. 7:49
Hei, har begynt med det siste, Segnoren er åpnet…
september 12, 2008, kl. 2:31
Nam nam jeg kommer med en gang!!!
september 12, 2008, kl. 4:50
Hei Anne!Den ser deilig ut,alltid godt med eplekake.På jobb denne uka ha de eldre og jeg bakt boller og eplehorn,med en båt i hvert ,sukker og kanel.God helg!Hilsen Linda :))
september 16, 2008, kl. 7:52
Dette ser jammen godt ut!!!
september 19, 2008, kl. 8:37
Minner om oppskriften min dette her.
Dersom du også strør på et lite lag med mandelflak før du setter kaken i ovnen kan jeg garantere at faren for overspising blir overhengende. For ikke å snakke om hvis du serverer kaken varm med litt vaniljeis til!!