Jeg har vært på redesign-kurs..

.. og det var kjempegøy. Kurslærer var Ellen Knudsen en utrolig kreativ dame, og så flink til å gi oss ideer.

Den første oppgaven vi fikk var å finne fram en T-skjorte. Denne skulle vi forandre på med saks og heklenål……ikke symaskin. Gjett om det var mange spørrende ansikter rundt bordet. Men Ellen forklarte og kom med tips. Klipp av ermene og lag strimler, bytt med hverandre. Mitt utganspunkt var en T-skjorte med en reklamelogo på brystet. Resultatet var dette:

9 004 9 005

Saks ble brukt til å lage hull, og snora ble heklet rundt halsen og ermhullene. Logoen ble skjult ved hjelp av en bit fra en annen T-skjorte. Denne kan jeg gå med.

Neste prosjekt var en kjole som har blitt for trang. (Det er noe rart med klesskapet mitt!!!) Den hadde to blondebånd nederst.

0 022

Blonde ble sydd inn i sidene, og resten ble lagt over forstykket. Under la jeg en bit med en annen farge, for å skape litt liv.

9 001

I steden for en kjole som bare hang i skapet, så har jeg nå en tunika som kan brukes 🙂    En del planer for flere av plaggene i skapet har jeg også. En genser skal bli til jakke og en bukse til skjørt…..

Til sist vil jeg vise fram genseren til kurslæreren. Stilig, ikke sant?

0 024

Reklame

Stikkord:

6 kommentar to “Jeg har vært på redesign-kurs..”

 1. Marita Says:

  Så stilig. Et interessant og lærerikt kurs kan jeg tenke meg, ja!

 2. sheila Says:

  Så utrolig smart å få gjort noe med klær som bare henger der og ikke blir brukt…..eller klær som ikke helt passer både her og der. Kunne være litt interessant å lære…..

 3. Hanne Says:

  Redesign ja, det hadde vært noe for meg 🙂 Skulle sydd inn et par skjorter. Får plass til både meg og mannen *LOL* Har en «tendens» til å tro at jeg er noe større enn det jeg er, så jeg tar det største jeg finner. Ikke alltid bra resultat – om du skjønner – hehe :o)

 4. Hanne Says:

  God ide å stille seg opp å ta en trall. Kanskje jeg kan ta med munnspillet også – som jeg ikke kan spille på. Haha! Det hadde nok tatt seg ut. Nei, da kommer nok pengene fra mannen av seg selv uten at jeg må spørre 😉 god helg og ha en fin jobbeuke. Liker ferie jeg :o)

 5. AnniP Says:

  Så spændende og smart, dette er da genbrug så der er noget ved det, du må ha en fin weekend, og ja jeg tror jeg må sy en dækkeserviet om ugen, så kan de blive færdig til jul – god ide.

 6. Villblomsten Says:

  Så gøy 🙂
  det er kjekt med gjennbruk 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: