Det er ikke første gangen, og det blir sikkert ikke siste gangen jeg gjør dette.
Skulle slenge sammen en bolledeig samtidig som jeg hørte et bra program på radioen og tenkte på hva jeg skulle gjøre ut i hagen etterpå. Da deigen var satt og jeg skulle rydde opp på benken, så fant jeg……gjæren.
Da var det bare å finne ut hvordan jeg på beste måte kunne få denne i deigen. Litt vann, sukker (tenkte gjæren måtte få litt hjelp) og mel ble blandet og eltet inn. Må si jeg var spent da bollene var trillet ut og satt til heving.
Joda det så lovende ut.
Bollene ble akkurat som de skulle, og jeg kunne nyte en varm bolle og en kaffekopp på terrassen etterpå.
Og moralen i historien er…Anne du må konsentrere deg om det du gjør!
juni 16, 2009, kl. 10:13
Hei, Flott blogg du har her.
Når det gjeld siste innlegg, so kjenner eg meg godt igjen der,ja.
Har som regel eit handarbeid liggande på kjøkkenbordet når eg lagar mat:)
Ingen god kombinasjon.
juni 18, 2009, kl. 7:30
Ja, det kan fort skje, men fint at du fikk inn gjæren tilslutt og at bollene hevet seg og smakte like godt 🙂
juni 18, 2009, kl. 5:24
Dette hørtes kjent ut……men mine boller ble slett ikke så fine som dine da jeg prøvde å redde deigen…