Feriens lesestoff!

Det blir litt lesing når man er på båtferie i tre uker, og det blåser og regner mye av tida. Her er hva jeg hadde med av bøker og som jeg fikk lest ut.

IMG_0161

Jan Mehlum: For Guds skyld En forfatter jeg har blitt glad i som skriver krim som ikke inneholder alt for mange grøss, og som får meg til å humre litt innimellom. Svend Foyn er hovedpersonen i hans bøker.

Bror Hagemann: Eyla Tja, vet ikke helt hva jeg skal si. Dette er nok ikke en av mine favoritter. Jeg fikk aldri helt “kontakt” med handlingen.

Jørn Lier Horst: Felicia forsvant En krimbok skrevet av en politimann. Denne likte jeg. Politiførstebetjent William Wisting skal løse en forsvinningssak. De som liker Jan Mehlum, liker nok også denne.

Kate Grenville:  Elven En roman fra 1800-tallet om en familie fra London som blir deportert til Australia. Man følger disse som skal etablere seg i et nytt land.

Victoria Hislop: Hjemkomsten Samme forfatter som skrev Øya. Dette er også en flott skrevet bok, hvor handlingen foregår både i 2001 og 1930-årene under borgerkrigstiden. Jeg syntes det av og til var litt vanskelig å henge med i de forskjellige konstellasjonene i befolkningen, og tror nok jeg likte Øya bedre, men denne boken anbefales absolutt.

Liza Marklund: Livstid En ok krim hvor det enkelte ganger kan bli litt stillstand, men jeg fikk det jeg forventet av denne forfatteren.

Sue Monk Kidd: Bienes hemmelige liv En flott roman om en 14 år gammel jente som i 1964 i Sørstatene rømmer fra faren sin med den fargede hushjelpen. Vi følger Lily som etterhvert får en visshet om hvem hun egentlig er. En god bok som “satt i hodet” lenge.

daVibe: Kreative knuter på tråden Feriens hobbyprosjekt var å lage makramesmykke. Denne boka har mange flott illustrasjoner og forklaringer om dette emnet.

Reklame

3 kommentar to “Feriens lesestoff!”

  1. Marita Says:

    Mye god lektyre der. Noe er lest og andre ikke….ennå.

  2. nina Says:

    Velkommen hjem. Og til Nordby. Oscar vil til sandøya med dere

  3. anne - moseplassen Says:

    velkommen hjem, trist at du hadde mye drittvær på turen, men du fikk da i allefall lest! Det var ikke rent lite du har pløyd gjennom 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: